Rahsia kaya di rumah 
... dengan bisnes internet 
 

~Rasyihah Shamsudin~
Diamond Leader & Success Coach
012 802 9955
rasyihah@gmail.com
ANDA NAK KERJA DARI RUMAH TAPI TAK TAHU BAGAIMANA NAK MULA?

NAK TAHU RAHSIA BAGAIMANA CARA MUDAH MENJANA 5 ANGKA MENGGUNAKAN INTERNET?

TERUSKAN MEMBACA...

Salam sejahtera. Nama saya Rasyihah Shamsudin.

Saya nak kongsi cerita bagaimana saya dapat bekerja dari rumah secara online dengan berpendapatan 5 angka sebulan.

Saya pernah bekerja sebagai seorang pengurus di salah sebuah firma audit 'Big4' di Kuala Lumpur dan sebelum itu, saya bekerja di firma audit di London selama 5 tahun.

Tetapi kerjaya saya tidak menggembirakan. Saya berasa sesuatu tidak lengkap dalam hidup saya.

Saya mahukan hidup yang luarbiasa serta memberi bakti pada ramai orang.

Jadi, saya pun mencari-2 lah pilihan lain... Sebab nak cari idea, saya pernah hadiri seminar "Millionaire Mind Intensive" oleh T Harv Eker - Jutawan dari USA yg terkemuka.

Dalam seminar tu, saya banyak belajar rahsia orang yang kaya, sukses dan gembira dalam hidup. Saya dapat tahu rahsia2 minda jutawan, dan bisnes jenis apa yg PERLU kita buat kalau nak berjaya di alaf moden ni!

Jutawan tu bagi tips, jika kita ada impian nak kaya secara mudah, kena buat bisnes internet! Sebab internet yg ada sekarang ni baru permulaan, ianya hanya akan jadi LEBIH BESAR, kita perlu mula dari SEKARANG!

Jadi saya pun mulalah mencari online bisnes yang terbaik.

Alhamdulillah, Tuhan nak tolong saya, pada pertengahan Julai 2010, saya terserempak dgn bisnes ni.

Saya amat kagum dengan sistem online dan produk yang di tawarkan oleh bisnes ini. Dan yang paling penting, ianya HALAL dan SAH di sisi undang-undang. Bisnes ni juga berada di 58 buah negara seluruh dunia. Ada yg dah jadi jutawan dalam masa kurang dari 3 tahun.

Saya yang memang ada impian nak jadi jutawan ni terus ambil peluang dan jalankan bisnes ni. Hanya dalam masa 4 bulan, pendapatan saya dah capai lebih 5 angka sebulan. Wah! Ini dah lebih dari gaji saya semasa bekerja dahulu! Memang berbaloi!

Yang bestnya, sekarang saya kerja di rumah sahaja, secara online. Saya tak perlu keluar selalu nak jumpa orang/customer atau menjaja barang. Semua urusan dibuat di internet atau pakai talipon sahaja!

Saya juga berpeluang untuk menjadi mentor kepada ramai orang - dengan ni saya dapat menabur bakti kepada yang berani menceburkan diri dalam dunia bisnes internet ini...


Saya sangat happy sekarang ni, takde stress, masa pun banyak untuk keluarga. Kesihatan pun bertambah, kualiti hidup saya jauh berubah :-) Saya boleh buat bisnes saya di mana saja saya berada dan bonus masuk setiap minggu! Hebat, kan?

Anda tak perlu jadi pakar IT nak buat bisnes ni. Yang penting berani mencuba dan rajin belajar.

Saya mahu mencari beberapa rakan bisnes yang POSITIF, ada impian dan mahu mengubah hidup. Saya nak ajak anda cuba bisnes online ini - di bawah bimbingan saya.

Apa yang anda perlu buat ialah, daftar PERCUMA dahulu di borang bawah ni. Lepas tu, anda akan dapat akses ke dalam sistem dan info tentang bagaimana nak jalankan bisnes online yang hanya memerlukan 1-2 jam sehari ini.


 

Daftar PERCUMA SEKARANG Dan Dapatkan Akses 90 hari

 
Nama Panggilan
:
 
Nama Bapa
:
 
No Telefon
:
 
Email
:
 
Email Sekali Lagi
:
 
Negara
:
 
Saya Ingin Menjana
:
*Sila periksa inbox/spam folder email anda selepas mendaftar


Jika ada soalan dan nak tahu lebih lanjut, talipon saya di: 012 802 9955

atau sms, nama, email dan tempat tinggal anda,

atau email saya di: rasyihah@gmail.com

Klik 'like' di page saya untuk menerima tips motivasi: www.facebook.com/motivation.tips

Jadi rakan saya di facebook: www.facebook.com/rasyihah